Főoldal » Online marketing » Klasszikusan mondva: elindultunk
Régóta már, hogy felvetődött a szerkesztőgárdában egy olyan internetes kiadvány tervezete, amely Sitebuilderekről és dolgaikról íródik, de nem csak Sitebuildereknek... Kapóra is jött egy aukció a SEO Fórumon, amely ehhez a "minden szempontból előnyös" domain névhez juttatott minket. Köszönet érte srácok!

Klasszikusan mondva: elindultunk

Régóta már, hogy felvetődött a szerkesztőgárdában egy olyan internetes kiadvány tervezete, amely Sitebuilderekről és dolgaikról íródik, de nem csak Sitebuildereknek… Kapóra is jött egy aukció a SEO Fórumon, amely ehhez a “minden szempontból előnyös” domain névhez juttatott minket. Köszönet érte az eladónak!

A rögös út

Válság, álláskeresés, válság, álláskeresés fél sikerrel. A csapat összes tagját hasonló gondok gyötörték és gyötrik is még a mai napig is. A nem akarással nincs baj, mindenki próbál megtenni mindent a maga boldogulásáért, és az egymáséért is, mert egységben az erő.

Félre a rizsa rizsázásával

Mire is számíthattok tulajdonképpen? HTML, PHP, CSS, SEO,  tárhely tippek, Flash, Javascript, Photoshop. Hogy csak a legnépszerűbb témákat említsem.

Várhatóak tutorialok is népszerű, valamint kevésbé ismert WordPress, Magento, MyBB, stb. pluginokról (a MyBB leírások legtöbbje a mybb-hungary.com-on lesz olvasható).

Tudjuk, hogy még vannak hiányosságok és kisebb-nagyobb hibák az oldalon, a hosszú fejlesztési idő ellenére, ezért kérünk benneteket, hogy ha ilyesmit láttok, akkor írjátok meg nekünk nyugodtan az oldal alján található Contact formon keresztül!

Ennyit körvonalakban, az idő és az olvasóközönség majd eldönti, hogy kezdeményezésünk életképes lesz-e.

P.s.: A hétvégén kisorsoljuk a 10 template kupont, amellyel a nyertesek hamarosan szert tehetnek nyereményükre is. Sajnos nem alakultak úgy a dolgok, hogy a template-k is időre el tudtak volna készülni. Elnézéseteket kérjük ezért, ígérjük, hogy kárpótolunk mindenkit!