Főoldal » Kiemelt cikkek » Digital Ocean: egyszerűség a skálán

Digital Ocean: egyszerűség a skálán

Számos szolgáltatót megjártunk az évek során, azonban 4 évvel ezelőtt sikerült egy olyan stabil partnert találni, aki minden szempontból megfelelt az elvárásainknak. A cég szlogenje a valóságban is igaz, tetszetős, hogy automatizált a náluk Droplet (cseppecske -a felhőből, ahogy nevezik :)) néven futó VPS konfiguráló, így nem kell arra várni, hogy a cég alkalmazottai közül valaki végre aktiválja már, hogy aztán használhassuk. Folyamatos fejlesztések vannak náluk, ami nem csak azt jelenti, hogy újabb adatközpontokban választhatunk csomagokat, a régebbi adatközpontokban lévő infrastruktúráikat is fejlesztik, avagy ha ez nem lehetséges, akkor ugyan azon a városon belül keresnek egy másik adatközpontot (az amszterdami lokációnál ez történt).

Csomag árak betekintő

A legkisebb csomagjuk havi 5 dollártól indul, óránkénti elszámolás van, azaz a feltöltött egyenlegünket nem egy az egyben vonják le. Ha kifogynánk a kapacitásból, akkor rugalmasan bővíthetjük a meglévő helyet a VPS újraigénylése nélkül is – így az ip címünk sem veszik el. Persze ha másik datacenterbe kívánunk költözni, az biztos, hogy ip cím változással fog járni.

Választható disztrók

 

Ami nagyszerű, hogy a legtöbb helyszínen lehetőség van object storage-t igényelni is, ami mentési tárhelynek, vagy egyéb fejlesztési tárhelynek is használható (ez a külvilágból nem lesz hozzáférhető más által, csak mi tudjuk elérni).
Tegyetek velük egy próbát, érdemes: Digital Ocean

Érdekelhet még

Top 3 Magento 1 és 2 fizetős sablon

Ha nem igazán találunk a szájízünknek megfelelő ingyenes kinézetet áruházunknak, akkor hamar eljuthatunk a fizetős …