Főoldal » Kiemelt cikkek » Waltonchain token összeomlás egy óriási Twitter bakit követően

Waltonchain token összeomlás egy óriási Twitter bakit követően

Az elhibázott marketing kategóriába tartozik bele az, ami a minap a Waltonchain háza táján történt, adta hírül a Mashable. A Twitterre véletlenül posztolt bejegyzés jelentősen megrendítette a projekthez kapcsolódó Walton Coin árfolyamát.

Az eset egy nyereményjátékból indult ki, ami abból állt, hogy követni kellett a @Waltonchain twitter oldat, retweetelni kellett egy bejegyzést egy idézetben, majd hozzászólásba beírni a #WaltonchainLove hasteget. A díj 564.96 WTC volt elosztva 213 ember között, ami nagyjából $58 dollárt jelentett némi twittelésért.

Egyszerű és nagyszerű volt mindez, de a gépezetbe hiba csúszott.

Az eredmények kihirdetését követően véletlenül ez került ki a Twitter oldalukra, amelyet ugyan gyorsan töröltek, de a Redditnek köszönhetően fennmaradt:

Jól látható, hogy egy a Twitter oldalukhoz hozzáférő belső ember nagyon örült a nyereményének, amelyet véletlenül nem a saját fiókjába publikált ki. Az internet-cunami elindult, egyből nem etikus nyereményjátéknak lett titulálva a kezdeményezés, valamint az átverős bitcoin altba került a Walton Coin, amely végül óriási eladási hullámhoz vezetett.

A történet tanulsága, az, hogy figyeljünk mindig oda, hogy mit osztunk meg a követőinkkel.

Érdekelhet még

Top 3 Magento 1 és 2 fizetős sablon

Ha nem igazán találunk a szájízünknek megfelelő ingyenes kinézetet áruházunknak, akkor hamar eljuthatunk a fizetős …