Főoldal » Kiemelt cikkek » Embereknek szolgálunk … erjesztett dolgokat. A családi vállalkozás.

Embereknek szolgálunk … erjesztett dolgokat. A családi vállalkozás.

Jensen Ackles (akit sokan az Odaát sorozatból Dean Winchesterként ismerhetnek) sörfőzdét nyitott a texasi Dripping Springsben – adtha hírül az Eater Austin még a megnyitó előtt.

Egy igazi családi vállalkozás, melyre nem csak a cégnév utal (a cégnevet egyébként az Odaát egyik régebbi mottója ihlette). Jensen felesége, Daneel, felesége testvére Gino Graul és a szüleik Ed és Debby Graul vesz benne részt.

Thanks @hobbinero for this great shot of our Hamilton Pale! Share your snaps using #fbbeer, we’d love to see what you’re enjoying!

FamilyBusinessBeerCo (@familybusinessbeerco) által megosztott bejegyzés,

Az Ackles család, akik Austinben élnek nagy rajongói a helyi “sörflórának”, tetszik nekik a helyi változatosság – nyilatkozták. Amíg Kaliforniában voltak, Jensen és Gino sűrűn főztek otthon maguknak sört. Amikor Austinba költöztek, akkor  döntötték el, hogy megnyitják egyben a saját helyüket is. Ehhez a Dropping Springs-i ingatlant 2014-ben vásárolták meg, valamint ekkor találkoztak Nate Seale mostani vezető sörfőző mesterükkel.

Söröket külön (még) nem árulnak, “kirándulásos” sörfőzde jelleggel működnek. Azokat a típusú söröket főzik, amiket napi jelleggel akár ők is szívesen fogyasztanak. Így az IPA-któl kezdve megtalálható náluk sour ale, brown ale, hordós érlelésű sörök, rye lager, stb.

Instagram oldalukat folyamatosan frissítik, a hivatalos oldalukon pedig bővebb infókat olvashatunk a söreikről.

Érdekelhet még

Top 3 Magento 1 és 2 fizetős sablon

Ha nem igazán találunk a szájízünknek megfelelő ingyenes kinézetet áruházunknak, akkor hamar eljuthatunk a fizetős …