Főoldal » Nincs kategorizálva » Vajon mennyiért vált a PayPal?

Vajon mennyiért vált a PayPal?

Sokan használnak PayPal-t, de nem mindenki van vele tisztában, hogy elég busásan elkéri az árat azért a szolgáltató, hogy mi az “ingyenes” fiókunkat használjuk.

Egy gyors összevetést készítettem, egy 6.57 dolláros eBay vásárlás esetében, ami esetében én beállítottam előre, hogy a bankom árfolyamán történjen az átváltás.

1652 Ft-ot mutatott az eBay, PayPal kalkulátora 1,731 Ft-ot. Ténylegesen 1679 Ft levonás következett be, ami nagyjából 3%-os különbség (mások 5% körüli konverziós költségről is beszámoltak). A példában OTP számlacsomagot használtam.

Hol tudjuk ezt beállítani?

Elég jól el van rejtve, azonban profilba belépve jobb felső sarokban a fogaskerék ikon -> Payments fül->Manage pre-aprroved payments -> a bejövő oldalon Set Available Funding Sources -> itt valamelyik bankkártyánk mellett kattintsunk a Conversion Options-re:

Az alábbi látvány tárul elénk:

Alapértelmezés szerint a felső pont van bepöttyözve, ezt tegyük át az alsóra. Ebben az esetben az eladó pénznemével lesz beterhelve a kártyánk, amit a bankunk fog átváltani a saját váltási árfolyamával.

 

Érdekelhet még

Top 3 Magento 1 és 2 fizetős sablon

Ha nem igazán találunk a szájízünknek megfelelő ingyenes kinézetet áruházunknak, akkor hamar eljuthatunk a fizetős …