Főoldal » Kiemelt cikkek » Néhány gondolat a számlázó programokról

Néhány gondolat a számlázó programokról

Hogy mi az oka annak, hogy egy jól dokumentált xml kimenetet nem képesek produkálni a fejlesztők, az továbbra is rejtély marad. Ebben a cikkben egy általunk régóta használt programra, a Billingo-ra szeretném felhívni a figyelmet, aminek nincsenek rejtett hibái, valamint árban sem rugaszkodik el a földtől.  Induló, valamint tapasztalt vállalkozók számára is ideális választás, ezen kívül ha csak webáruházat akarsz üzemeltetni, és ehhez keresel számlázót, akkor is különösen ajánlott. 

A legtöbb webáruház kezelővel könnyen összekapcsolható, így a számla kiállítást a webáruház kezelő felületéről is el tudjuk indítani.

Gyakorlatilag elmondható, hogy ahány cég, annyiféle számlázó program is létezik, ugyanis az ismertebbeken felül létezik megannyi apróbb, “egzotikusabb” fejlesztés is, amit annak ellenére, hogy nem igazán frissítenek, a legtöbb megfelelt a júliusi NAV online számlázás bevezetésnek. Ebből az apropóból ugyanis mégis adtak ki a fejlesztőcégek frissítést, viszont a legszomorúbb viszont az, hogy a hó végi ez után is kötelező NAV xml exportot ezek továbbra sem jól végzik el, így elkerülhetetlen az xml-ek kézzel való szerkesztése.

A Billingo felülete minden platformon teljesíti a jelenkor elvárásait

Tesztjeink alapján a Billingo a hó végi exportot is jól végzi el, több könyvelő programmal is jól dolgozik együtt.

A teljesen indulókat azzal is segítik, hogy havi 20 számláig, vagy havi nettó 250 000 Ft számlaértékig teljesen ingyenesen lehet vele számlázni.

A Billingo.hu-n bővebb információt kaphatunk.

Érdekelhet még

Top 3 Magento 1 és 2 fizetős sablon

Ha nem igazán találunk a szájízünknek megfelelő ingyenes kinézetet áruházunknak, akkor hamar eljuthatunk a fizetős …