Főoldal » Online marketing » Blog » Naponta, hetente? Blogvezetési tanácsok.

Naponta, hetente? Blogvezetési tanácsok.

Blogra több okból is szükségünk lehet, ebben a cikkben most nem a miértekre szeretnék kitérni, hanem arra, hogy ha már van, akkor hogyan vezessük azt.

A legfontosabb, hogy rendszeresen lássuk el új tartalommal a blogunkat. Ha segédleteket, vagy valamilyen barkács témában írunk, akkor a heti két bejegyzés elégséges lehet. Ezek ugyanis elég munka-intenzív témakörök, és ha valamit építünk, akkor azt el is kell készíteni, ami plussz időbefektetéssel jár, így ezt célszerű szem előtt tartani.

Ha cégünk blogját vezetjük, és a szegmensünk híreivel akarjuk a tartalmi bázist építeni, akkor ennél gyakrabb vezetés sem vezet feltétlenül gyors kiégéshez. Itt olyan is lehetséges, hogy egy szuszra több napnyi anyagot is megírunk, ami lehet külföldi cikk fordítása saját véleményezéssel (nyilván forrás megjelöléssel).

A kevesebb, néha több elv alapján hosszra legyünk következetesek és a novella-szerű bejegyzéseket kerüljük. Képet mindenféleképpen rakjunk a szövegbe, ha nem tudunk mindig fotózni, akkor remek ingyenes Stock fotó oldalakat találhatunk a neten, amiken számtalan kép van, melyet kereskedelmi oldlalunkon is használhatunk.

Érdekelhet még

Top 3 Magento 1 és 2 fizetős sablon

Ha nem igazán találunk a szájízünknek megfelelő ingyenes kinézetet áruházunknak, akkor hamar eljuthatunk a fizetős …