Főoldal » Tartalomkezelők » Webshopok » Top 3 Magento 1 és 2 fizetős sablon

Top 3 Magento 1 és 2 fizetős sablon

Ha nem igazán találunk a szájízünknek megfelelő ingyenes kinézetet áruházunknak, akkor hamar eljuthatunk a fizetős Magento sablonok útvesztőjébe. Átnéztük a felhozatal nagyrészét és kiválasztottuk a 3 legjobbat, útmutatásul, amelyeket ráadásul bármilyen termékprofilú webshopban használhatunk.

1. Porto

Az Envato Market Magento-s eladási listáját már régóta vezeti. Nem is csoda, egyrészt mind az 1.9.4-es verzióval, valamint a 2-es verziókkal is kompatibilis. A sablon ára 99 dollár, amelyért cserébe egy nagyon egyszerűen testre szabható, könnyen kezelhető sablont kapunk egy rakás funkcióval. Az eladási oldalon megtekinthetjük mi is, hogy milyen boltokat lehet vele produkálni.

2. Ultimo

A következő megkerülhetetlen fizetős sablon szintén az Envato-n található. Népszerűségét az alapos reszponzív kialakításnak köszönheti, amelyet ez esetben is teljesen átformálhatunk a magunk ízlése szerint. Ára ennek is 99 dollár, linkje pedig itt található.

3. Argento

Ez egy reszponzív sablon csomag 7 különböző design-al, Magento 1 és 2 támogatással. Mindezeken felül 20 különböző modult is tartalmaz, így a fontosabb komponenseket gyakorlatilag egy csomagban megkapjuk. Ára 90 dollár, és itt érhető el.

Érdekelhet még

Edigital és Emag fúzió

Egyesül a hazai e-kereskedelem két jelentős szereplője – adta hírül az Index. A magyar tulajdonban …