Főoldal » Kiemelt cikkek » Hazai Kraft sörök a Frei-ben

Hazai Kraft sörök a Frei-ben

Első alkalommal fordul elő nyitása óta, hogy a Café Frei alkoholos italokat vezet be, és nem is akármilyen területen – rögtön a kraft sörök világába vezet be a hazai Hoptop Brewery-vel együttműködésben.

A kávézóban a szezonalitásra helyezik a hangsúlyt, kéthavonkénti fordulóval, így április végéig a Ceylon Buddy teás Dupla IPA található meg az italok között. Májusban és júniusban az Ivory lesz a középpontban, ami egy amerikai pale ale. Július – augusztusban a nagyon népszerű, közönség kedvenc Tropical Swinger Club lesz porondon. Kora ősszel egy intenzív citrusos IPA, a Green Zone lesz a főszereplő, és az év végére pedig egy hamisíthatatlan fekete sör lesz a korona, mégpedig a Midnight Express, ami egy stout.

A folyamatos kísérletezés és szakmai kíváncsiság hajt bennünket előre, szerettük volna megmutatni, hogy egy kis magyar sörfőzde is tud kiváló minőségű és változatos ízvilágú kézműves söröket készíteni” – emlékszik vissza a kezdetekre Ali Rawech Szami, a HopTop Brewery Kft. alapítója és ügyvezetője.

„A kávézóinkban kiemelten fontos a magas minőség, ebben nem ismerünk kompromisszumot. A budapesti HopTop Brewery sörei nemcsak választékuk sokszínűségét tekintve illeszkednek a kínálatunkhoz, hanem fenntartható minőségben tudnak megfelelő mennyiséget is termelni a teljes hazai kávéházláncunknak” – emeli ki Frei Tamás, a Café Frei egyik alapítója, akinek franchise üzleteiben eddig csak saját márkás termékek jelentek meg, ez az első alkalom, hogy más cég termékét forgalmazzák. „Kávéházainkban a vendégek a termékeinken keresztül kóstolhatják meg a világot. Reméljük, hogy a nálunk megkóstolt kraft sörökkel egy kicsit Magyarországot is újra megkóstolják.”

Forrás: HopTop Brewery

Érdekelhet még

Edigital és Emag fúzió

Egyesül a hazai e-kereskedelem két jelentős szereplője – adta hírül az Index. A magyar tulajdonban …